Dagopvang

Zoek je een zinvolle invulling van je dag in een geborgen omgeving? Je kunt die vinden in Nonke Buusjke, een bijzondere mogelijkheid van dagbesteding aan de rand van de Schinveldse Bossen. Het is een ideale plek voor mensen die extra persoonlijke aandacht nodig hebben. Omdat ze bijvoorbeeld een verstandelijke of andere beperking hebben. Of omdat ze (tijdelijk) niet kunnen voldoen aan de hoge eisen van onze moderne samenleving.

Nonke Buusjke is een zorgproject in de zuiverste betekenis van het woord. Ons doel is het geven van individuele zorg, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Samen met jou zoeken we naar activiteiten waar je plezier in hebt, waar je wat van leert of die je helpen beter zicht op je leven te krijgen. Wij stimuleren en begeleiden je in een geborgen omgeving waarin
toch volop ruimte is om met anderen in contact te komen als je dat wilt.

Gebundelde ervaring
Bij het aanbieden van haar dagopvang werkt Nonke Buusjke samen met de Stichting Mensen Met Mogelijkheden te Sittard. Reeds enkele jaren genieten cliënten van deze stichting hier dagopvang met veel persoonlijke voldoening en vooruitgang.

Meer weten over de dagbesteding in Nonke Buusjke?
Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak met Arthur Sluijsmans, 06-20392652.
Folder dagopvang voor mail