Bekijk

Om een indruk te geven wat Nonke Buusjke u te bieden heeft treft u hier een plattegrond aan van het museumdorp. Op de luchtfoto hieronder ziet u een mooi totaalbeeld van het museumdorp van bovenaf gezien.

Naast de gebouwen vindt u op het perceel ook een groente- en een kruidentuin, die zeker tijdens de bloei de moeite meer dan waard zijn. Bij de tuinen treft u onze bijen aan en verblijven er ook nog diverse kippen.
Ons nieuwste gebouw in het dorp is het Thei Berkershoes, Het is gebouwd in 2012 en is genoemd naar de oprichter van Nonke Buusjke. Dit gebouw wordt gebruikt voor diverse gelegenheden en kan ook eventueel gehuurd worden, bv voor een vergadering, ja zelfs voor een huwelijk. Nonke Buusjke is namelijk officieel een trouwlocatie.
Daarnaast wordt in Nonke Buusjke de mogelijkheid geboden voor dagbesteding. Het is een ideale plek voor mensen die extra persoonlijke aandacht nodig hebben. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn deze mensen aanwezig in Nonke Buusjke om samen met hun begeleiders bepaalde activiteiten uit te voeren.

De omgeving van Nonke Buusjke is bij uitstek geschikt om mooie wandelingen te maken. Maak van de gelegenheid gebruik om een bezoek te combineren met een wandelroute.
Onze buurman, Historische Landbouw, is op de naastgelegen akkers op zondag regelmatig bezig met het bewerken van de landerijen.

 

 

Hieronder kunt u een wandeling meemaken in Nonke Buusjke.