Beleef

Nonke Buusjke ademt nog steeds de sfeer die Thei Berkers destijds heeft willen creeren. “Een plek die stil maakt en tot nadenken stemt”. Het maakt niet uit of er zich veel of weinig mensen in het museumdorp bevinden, er zijn voldoende plekken waar u zich kunt terugtrekken om deze unieke sfeer te ervaren.

Ondanks de kleinschaligheid van Nonke Buusjke hebben al veel bezoekers de weg naar het museumdorp gevonden. Niet alleen tijdens onze openingstijden ontvangen we bezoekers. Ook op doordeweekse dagen reserveren mensen een bezoek aan ons. Beleef hoe leuk een bezoek aan het museumdorp is met uw familie, uw collega’s, uw vrienden, uw vereniging of buurtgenoten. De koffie en de sjansenvlaai staan dan klaar, evenals een gids, als daar behoefte aan is. U kunt al uw wensen op het reserveringsformulier aangeven.

En als je de mooiste dag van je(jullie) leven in Nonke Buusjke wilt beleven dan is er ook de mogelijkheid om in Nonke Buusjke te trouwen. Je kunt elkaar het Ja-woord geven in het weiland, onder een boom, op de binnenplaats of in het Thei Berkershoes. Maak van jullie bruiloft een onvergetelijke dag in deze nostalgische omgeving.

Bruidsfilm door Upendi Film-2012

 

Buiten het seizoen wordt het Thei Berkershoes regelmatig gebruikt voor workshops. Ook muziekuitvoeringen, onder de toepasselijke naam Buusjgeluiden, vinden dan een keer per maand plaats. Wilt u hieraan deelnemen, bezoek dan regelmatig onze website of de facebook pagina, voor een update van onze agenda.

Misschien bent u intussen wel enthousiast en geinteresseerd geraakt om vrijwilliger te worden in Nonke Buusjke. Neem contact met ons op en ervaar wat deze locatie voor jou als vrijwilliger te bieden heeft.

Bekijk hieronder wat er tijdens een Bezoek aan Nonke Buusjke allemaal valt te Beleven en te Genieten.