Workshop rijstevlaai en brood bakken

Workshop rijstevlaai en brood bakken.

Nonke Buusjke gaat in het komende winterseizoen weer een aantal workshops rijstevlaaien bakken aanbieden aan geïnteresseerden. Tevens zal onze bakker Jos dit winterseizoen een aantal workshops brood bakken verzorgen.

Bij voldoende belangstelling zullen de workshops rijstevlaaien bakken plaats vinden op de 1e zaterdagen van de maanden november tot en maart. De workshops broodbakken vinden plaats op de tweede zaterdagen van de maanden november tot en met maart. Alle workshops starten om 10.30 uur.

De duur van een workshops (in het Thei Berkershoes en in de sjansenoven) bedraagt ongeveer 3 uur. Na afloop kunt u de zelf gemaakte vlaai en het zelf gebakken brood mee naar huis nemen en uw familie of vrienden laten genieten van uw eigen baksel.

De kosten voor deze workshop bedragen 30 euro per persoon. Koffie, thee en een stuk vlaai zijn hierbij inbegrepen.

Heeft u interesse om samen met onze bakker Jos Jacobs op traditionele wijze het bakproces te doorlopen, inclusief het afbakken in de sjansenoven, stuur dan een mail naar reserveringen@nonkebuusjke.nl.

Geef in deze mail tevens aan welke datum uw voorkeur heeft en welke dag uw 2e keuze zou zijn. Geef ook aan met hoeveel personen u wilt komen. De groepen worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld.