Na het succes van de workshops bakken in het najaar van 2018 gaat Nonke Buusjke samen met bakker Nico en zijn vrouw Hilde ook in 2019 weer een aantal verschillende soorten workshops bakken aanbieden aan geïnteresseerden.
Het programma is als volgt samengesteld:
Woensdag 16 januari: fruitvlaai (vol)
Zaterdag 26 januari: brood
Zaterdag 2 februari: fruitvlaai
Woensdag 6 februari: rijstevlaai
Maandag 18 februari: brood
Woensdag 20 maart: rijstevlaai
Zaterdag 30 maart: rijstevlaai (vol)
Maandag 8 april: fruitvlaai
Zaterdag 13 april: feestbrood
Bij fruitvlaai is er keuze uit kersen/abrikozen/appel met raster/toeslag/reepjes/kruimel.
Bij brood is er keuze uit busbrood/handgevormd/tijgerbrood/vlechtbrood.
Luxe brood is: Hokkaido melkbrood, vlechtbroodjes en broodjes met heel ei
De workshops op zaterdag starten om 10.30 uur en duren tot circa 14 uur. De workshops op maandag en woensdag starten om 13.30 uur en duren tot circa 17 uur.
De kosten bedragen € 32,50 per workshop.
Heeft u interesse om samen met onze bakker Nico op traditionele wijze het bakproces te doorlopen, inclusief het afbakken in de sjansenoven, stuur dan een mail naar reserveringen@nonkebuusjke.nl.
Geef in deze mail aan welke datum uw 1e voorkeur en 2e voorkeur heeft. Als er bij uw eerste voorkeur niet voldoende aanmeldingen zijn dan kunnen we u indelen bij uw 2e voorkeur.
Geef ook aan met hoeveel personen u wilt komen. De groepen worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld. Vol is vol!