Vlaaien bakken

Bij voldoende belangstelling gaat Nonke Buusjke samen met bakker Nico en zijn vrouw Hilde ook in 2020 weer een aantal verschillende soorten workshops vlaaien bakken aanbieden aan geïnteresseerden.

Het programma is als volgt samengesteld:


Zaterdag 1 februari fruitvlaai
Woensdag 12 februari rijstevlaai
Woensdag 4 maart fruitvlaai
Zaterdag 7 maart rijstevlaai
Woensdag 11 maart rijstevlaai
Zondag 22 maart fruitvlaai

Zaterdag 28 maart luxe brood

Bij fruitvlaai is er keuze uit kersen/abrikozen/appel met raster/toeslag/reepjes/kruimel.

Luxe brood is: Hokkaido melkbrood, vlechtbroodjes en broodjes met heel ei

De workshops starten om 10.30 uur en duren tot circa 14 uur. .

De kosten bedragen € 32,50 per workshop.

Heeft u interesse om samen met onze bakker Nico op traditionele wijze het bakproces te doorlopen, inclusief het afbakken in de sjansenoven, stuur dan een mail naar reserveringen@nonkebuusjke.nl.

Geef in deze mail  aan welke datum uw 1e voorkeur en 2e voorkeur heeft. Als er bij uw eerste voorkeur niet voldoende aanmeldingen zijn dan kunnen we u indelen bij uw 2e voorkeur.

Geef ook aan met hoeveel personen u wilt komen.  

U ontvangt pas de definitieve bevestiging met alle benodigde informatie indien er voldoende aanmeldingen binnen zijn om de workshops doorgang te laten vinden.