Workshops bakken

Nonke Buusjke gaat in het komende herfst-/winterseizoen bij voldoende belangstelling weer een aantal verschillende soorten workshops bakken aanbieden aan geïnteresseerden.

 

 

 

Het programma is door bakker Nico als volgt samengesteld:

Zaterdag 13 oktober: fruitvlaai (vol)

Zaterdag 27 oktober: rijstevlaai (vol)

Zaterdag 3 november: rijstevlaai (vol)

Maandag 5 november: fruitvlaai

Zaterdag 10 november: brood (vol)

Woensdag 14 november: rijstevlaai (vol)

Woensdag 21 november: fruitvlaai

Zaterdag 1 december: rijstevlaai

 

Bij fruitvlaai is er keuze uit kersen/abrikozen/appel met raster/toeslag/reepjes/kruimel.

 

Bij brood is er keuze uit busbrood/handgevormd/tijgerbrood/vlechtbrood.

 

De workshops op zaterdag starten om 10.30 uur en duren tot circa 14  uur.  De workshops op maandag en woensdag starten om 13.30 uur en duren tot circa 17 uur.

 

De kosten bedragen € 30,- per workshop.

 

Heeft u interesse om samen met onze bakker Nico op traditionele wijze het bakproces te doorlopen, inclusief het afbakken in de sjansenoven, stuur dan een mail naar reserveringen@nonkebuusjke.nl.

 

Geef in deze mail tevens aan welke datum uw voorkeur heeft. Geef ook aan met hoeveel personen u wilt komen. De groepen worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld. Vol is vol!