Nieuwe Website

Daar is hij dan, onze nieuwe website. Onze vorige website was verouderd en na een periode van ontwikkelen zijn we zeer tevreden met de nieuwe website. Onze nieuwe website past naar onze mening beter bij Nonke Buusjke, zoals het thans is en wordt beleefd.

De website is mede tot stand gekomen door de giften aan Nonke Buusjke bij het afscheid van Mirjam Clermonts , voormalig burgemeester van de gemeente Onderbanken. Burgemeester Mirjam Clermonts heeft Nonke Buusjke altijd een warm hart toe gedragen. Bij haar afscheid wilde ze zelf geen geschenken maar heeft iedereen uitgenodigd in plaats daarvan het geld te doneren voor het Nonke Buusjke. Vanaf deze plek willen wij haar nogmaals bedanken voor het feit dat we door dit mooie gebaar van haar deze Website hebben kunnen realiseren.

De nieuwe website maakt gebruikt van responsive design voor mobiele apparaten.

Deze relatief nieuwe techniek maakt het mogelijk dat de website zich aanpast aan het scherm van de bezoeker. Bekijkt u deze website eens op een mobiel apparaat, laptop of PC? Dan zal het mobiele apparaat het venster kleiner maken om te laten zien hoe het responsive design werkt. U ziet dan dat de onderdelen van de pagina zich automatisch herschikken of bewust weggelaten kunnen worden.

De realisatie van deze techniek en de website is door Globeview Webdesign uitgevoerd. Globeview heeft de website op maat gemaakt op het CMS van WordPress zodat deze makkelijk te beheren is en goed uitgelezen kan worden door Google.

Wij wensen u veel plezier tijdens het surfen door onze Website.